Toplotne črpalke

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke ponujajo energetsko učinkovit način ogrevanja in hlajenja z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici. Zemlja, voda in zrak vsebuje koristno toploto, ki se s pomočjo sončnih žarkov nenehno obnavlja. Ta toplota je za nas koristna, ko je zunaj mraz. S pomočjo dodatne energije proizvedene s strani toplotne črpalke se lahko t...

Toplotne črpalke ponujajo energetsko učinkovit način ogrevanja in hlajenja z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici. Zemlja, voda in zrak vsebuje koristno toploto, ki se s pomočjo sončnih žarkov nenehno obnavlja. Ta toplota je za nas koristna, ko je zunaj mraz. S pomočjo dodatne energije proizvedene s strani toplotne črpalke se lahko temperatura dvigne na potrebno raven, da segreje naš dom, pisarno, objekt itd.  Podobno lahko toplotne črpalke izkoristijo odvečno toploto npr. pri industrijskih procesih, pri opremi za hlajenje itd.

Več

Toplotne črpalke V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

  • Toplotne črpalke Fujitsu

    WATERSTAGE je ekonomičen in čist sistem ogrevanja ali hlajenja, ki uporablja edinstveno tehnologijo toplotne črpalke.

    Glavne prednosti sistema Waterstage so nizki obratovalni stroški, čist in zdrav sistem, ki ne izloča škodljivih snovi, neprijetnih vonjav ali umazanije, tiho deluje, ima enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo.

    S širokim spektrom ogrevalnih sistemov od talnega do radiatorskega gretja do produkcije sanitarne tople vode za gospodinjstvo ali za plavalni bazen je poskrbljeno za potrebe vsakega doma. Ta okolju prijazen sistem ima v primerjavi z gretjem na kurilno olje, plin ali druga goriva neprimerljivo manjše emisije CO2. Pri letnem povprečju emisij CO2 ima glede na gretje na plin približno 65% manjše emisije CO2.

  • Toplotne črpalke...

    Ponujajo energetsko učinkovit način ogrevanja in hlajenja z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici. Zemlja, voda in zrak vsebuje koristno toploto, ki se s pomočjo sončnih žarkov nenehno obnavlja. Ta toplota je za nas koristna, ko je zunaj mraz. S pomočjo dodatne energije proizvedene s strani toplotne črpalke se lahko temperatura dvigne na potrebno raven, da segreje naš dom, pisarno, objekt itd.  Podobno lahko toplotne črpalke izkoristijo odvečno toploto npr. pri industrijskih procesih, pri opremi za hlajenje itd.