Kotli na lesne pelete

Kotli na lesne pelete

V kotlih na lesne pelete so osnovno gorivo lesni peleti, možno je tudi kurjenje prehransko oporečnih žit z dodatki.

Kotli na lesne pelete Obstaja 38 izdelkov.

Podkategorije

 • Atmos tip DP

  Atmos D… P so kotli jeklene konstrukcije opremljeni z napravami, ki omogočajo avtomatsko kurjenje lesnih pelet. V sklopu kotla se dobavlja: gorilnik z ventilatorjem ter vžigalno napravo, demontažna gorilna ponev in regulacija, ki je vgrajena na samem gorilniku.

 • Biomatik VHU

  Biomatik VHU 26 P je litoželezni kotel novejše konstrukcije ki je dodatno opremljen z napravami, katere omogočajo avtomatsko kurjenje lesnih pelet. V sklopu kotla se dobavlja: gorilnik z ventilatorjem ter vžigalno napravo, demontažna gorilna ponev, pregrade in šamotni vložki kurišča in vsipna priroba.

 • BIOMATIK P

  Etiks Biomatik..P 25….200 so specialni kotli domače konstrukcije in izdelave opremljeni z napravami, ki omogočajo avtomatsko kurjenje lesnih pelet. V sklopu kotla se dobavlja gorilnik z ventilatorjem in vžigalno napravo in preklopno zgorevalno rešetko, dnevni peletni silos in regulacijo zgorevanja z LAMDA SONDO.

 • Viadrus WoodPell

  Kotel WoodPell je v osnovi izdelan iz kombiniranega litoželeznega kotla Viadrus U 22, ki s pomočjo vgrajene dodatne opreme omogoča avtomatsko kurjenje lesnih pelet. Možno je kombinirano kurjenje drva - peleti.

 • Nordica Extraflame LP

  Peletni kotli LP THERMOPELLET združujejo vse lastnosti večjihpeletnih kotlov z zelo kompaktno vgradno velikostjo. Avtomatski vžig, samočistilen peletni gorilec in dimni kanali, napredna programska elektronika, standardno vgrajena obtočna črpalka in raztezna posoda - vse to omogoča enostavno in ekološko primerno kurjenje lesnih pelet.

 • Atmos SP

  Kotel Atmos kombi z dvojnim kuriščem omogoča menjalno kurjenje: lesna polena(uplinjevalno kurjenje) / peleti ali olje (gorilec etiks). 

 • Biomatik VHU 26 P/C

  Kombinirani jekleni kotel z vgrajenim gorilnikom pelet.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 38 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 38 izdelkov