Kamini, peči in štedilniki

Kamini, peči in štedilniki

Kamini so namenjeni ogrevanju prostorov, na nekatere modele je možno priklopiti centralni sistem ogrevanja. Lahko se uporabijo tudi za dogrevanje prostorov, ki jih ogrevamo z predragimi kurivi.

Kamini, peči in štedilniki Obstaja 437 izdelkov.

Podkategorije

 • Nordica Extraflame peleti

  Peletni kamini Nordica EXtraflame so namenjeni za kurjenje z lesnimi briket. Primerni so za ogrevanje vikendov in počitniških hišic ali kot dodatno ogrevanje stanovanjskih hiš in tako ustavarjajo prijetno toplino, ki jo nudi pogled na plapolajoč plamen v kaminu.

  So prostostoječi ali vgradni, z vodnim izmenjevalcem ali brez.

 • Nordica Extraflame drva

  Kamini na drva Nordica EXtraflame so namenjeni za kurjenje z lesnimi briket. Primerni so za ogrevanje vikendov in počitniških hišic ali kot dodatno ogrevanje stanovanjskih hiš in tako ustavarjajo prijetno toplino, ki jo nudi pogled na plapolajoč plamen v kaminu.

  So prostostoječi ali vgradni, z vodnim izmenjevalcem ali brez.

 • Color kamini

  Za izdelavo visoko kvalitetnih kaminov, se uporabljajo najnovejše tehnologije in procesi.

  Kamini so izdelani iz različnih materialov. Osnovni sestavni deli kamina so kamen, steklo, šamot in pločevina. Kamen, kateri se uporablja za izdelavo omogoča posebne značilnosti in možnosti postavitve v vsak bivalni prostor.

  Kamini so skonstruirani tako, da pretok zraka omogoča čiščenje stekla in s tem olajša čiščenje kamina. Vgrajen visoko kvaliteten šamot preprečuje pregrevanje zunanjih površin in predmetov za kaminom.

  Za večjo udobnost v vašem domu in večji izkoristek imajo vsi kamini hermetično zaprto izgorevalno komoro, katera omogoča natančno reguliranje izgorevanja. Na vsakem kaminu sta vgrajena regulatorja primarnega in sekundarnega zraka – primarni omogoča enostavnejši vžig goriva, saj poveča dovod kisika, sekundarni pa omogoča natančno regulacijo samega izgorevanja.

  Vsi kamnini zadostujejo zahtevam tržišča Evropske unije in so podvrženi strogim testom po EN13240:2005. 

 • Peletni kamini ETIKS

  Lep izgled.

  Majhna velikost.

  Nizka cena.

 • Kretz kamini

  Vse za Moč ognja ...
  kaminski vložki, bioetanolskih kamini, peči,...

 • MBS štedilniki in peči

  Z veseljem vam predstavljamo štedilnike in peči proizvajalca MBS. Imajo popoln videz. Izpolnjujejo evropske in svetovne standarde ter ekonomske zahteve. So zanesljivi in najbolj prodajani izdelki v državah Evropske unije in v Združenih državah Amerike. MBS je dobitnik številnih priznanj in visokih nagrad na svetovnih sejmih. To so izdelki, ki vas bodo očarali in jih boste priporočili tudi svojim najboljšim prijateljem.

  Štedilniki in peči proizvajalca MBS (Milan Blagojević Smederovo) so na drva in pelete. Odlikujeta jih kvaliteta in najugodnejše cene.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 437 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 437 izdelkov